HealthYENergized
Orthomoleculaire beautysalon

Stap binnen in een wereld waar stress smelt als sneeuw voor de zon, waarin je huid wordt verwend met de zorg die ze verdient, en waar elke behandeling een onvergetelijke ervaring is. Als toegewijde expert heb ik een reeks op maat gemaakte behandelingen samengesteld, allemaal gericht op onthullen van jouw natuurlijke schoonheid en het bereiken van jouw huidverzorgingsdoel(en).

Elke persoon is uniek, daarom bied ik een persoonlijke benadering aan om jouw specifieke behoefte te voldoen.

Zeg ‘JA’ tegen de verandering die je verdient en omarm de onweerstaanbare gloed HealthYENergized. Jouw schoonheid, jouw keuze! Het is tijd om te stralen. 

Met de huidverzorgingsproducten van Nomige benader ik jouw huid op een wetenschappelijk geavanceerde en zeer persoonlijke manier. Dit begint met een DNA-speekseltest bij het begin van jouw salonbehandeling en/of huidverzorging, waarmee we jouw huid grondig analyseren en eventuele tekortkomingen aanvullen. Het is als het verkrijgen van een op maat gemaakt maatpak, maar dan voor jouw huid. Het resultaat is een huidverzorgingsroutine die speciaal voor jou is ontworpen.

Deze persoonlijke benadering, verrijkt met hoogwaardige werkstoffen, stelt mij in staat om de salonbehandeling op maat voor jou te maken, zodat je een ‘beauty-APK’ behandeling krijgt die perfect is afgestemd op jou. Ik ben trots om te kunnen delen dat HealthYENergized een gecertificeerd partner is van Nomige. Als partner kan ik het DNA-rapport in detail met je bespreken en de meest geschikte salonbehandelingen aanbevelen, precies afgestemd op jouw unieke huidbehoeften.

Met Nomige brengen we de kracht van wetenschap en persoonlijke huidverzorging samen om jou te laten stralen!

 

 

Ik ben enthousiast om Dr. Belter te introduceren, een merk met een uitgebreid assortiment van maar liefst elf huidverzorgingslijnen. Wat dit merk zo bijzonder maakt, is dat het voor elk huidtype en elke leeftijd iets te bieden heeft. Van diverse soorten cleansers tot een breed scala aan ampullen met actieve werkstoffen, Dr. Belter heeft het allemaal.

Een speciaal hoogtepunt is het Green-Tec concept van Dr. Belter, een slimme combinatie van organische werkstoffen met krachtige actieve ingrediënten. Wat deze producten echt onderscheidt, is hun wetenschappelijke ontwikkeling. Ze bevatten huid-identieke stoffen, plantaardige complexen en/of zee-extracten, wat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit.

Bovendien is Dr. Belter trots om vrij te zijn van minerale oliën, siliconen, parabenen, palmolie en PEG. Dit maakt het merk geschikt voor iedereen die waarde hecht aan gezonde en milieuvriendelijke huidverzorging. Voor degenen onder ons die graag groen denken, is het goed om te weten dat Dr. Belter maar liefst 99% organisch is, en het merk is ook geschikt voor veganisten.

Kortom, Dr. Belter biedt een breed scala aan opties voor huidverzorging en blijft trouw aan zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid

 

 

Ik ben gepassioneerd over het feit dat onze huid het grootste orgaan van ons lichaam is. Voedingstekorten, levensstijl, stress, levensfase en andere externe factoren kunnen aanzienlijke invloed hebben op onze gezondheid, dit weerspiegelt zich in de conditie van onze huid.

Als je kampt met huidproblemen zoals acne, eczeem, psoriasis of andere aandoeningen, bied ik orthomoleculaire-kPNI therapie aan. Dit is een benadering waarbij we het huidprobleem van binnenuit aanpakken. Samen met jou kijk ik naar je levensstijl en andere factoren om een diepgaande analyse te maken en een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen, helemaal op jou afgestemd.

Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat HealthYENergized erkend is door diverse zorgverzekeringsmaatschappijen. Het verkrijgen van vergoedingen voor orthomoleculaire therapie via de zorgverzekering kan per zorgverzekeraar variëren. Het is raadzaam om te verifiëren bij jouw zorgverzekeraar.

In combinatie met gelaatbehandelingen vanaf de buitenkant zorg ik met de salonbehandelingen ervoor dat we jouw huid op alle mogelijke manieren verzorgen en behandelen. Ik geloof sterk dat schoonheid een weerspiegeling is van onze gezondheid. Wanneer ons lichaam in evenwicht is, komt dit tot uiting in een stralende huid, glanzend haar en sterke nagels

Wow, dit is echt een andere kijk op huidverzorging. Eerst een DNA test en dan uitgebreide leefstijlvragen. Deze eerste behandeling was heerlijk, de geuren, massage is echt wegdoezelen. Tijdens de behandeling voel ik mijn huid tintelen, dit betekent dat de huid op de werkstoffen reageert. Als ik vragen heb voel ik me vrij om te stellen. Geen vraag lijkt te veel te zijn bij Yennie. Bij andere schoonheidsspecialisten heb ik nooit een lippenbalm, spf en nog een kopje thee gekregen voor ik de deur uit ga! Echt tot in de puntjes. Ik kijk uit naar de volgende behandeling met mijn DNA huidrapport.

Jentle

29 oktober 2023

“Ik kreeg een warme ontvangst van Yennie. Intake bestaat uit een aantal vragen over je gezondheid en leefstijl. Verder wordt er besproken over, waar je naar toe wil werken. Dat wordt dan je behandelplan. Dat kan voor iedereen verschillend zijn. Tot nu toe heb ik dit nog nooit ervaren. Ik kom al vanaf mijn 18e bij een schoonheidsspecialiste, bij heel veel verschillende geweest. Ik voelde me bij Yennie geen nummer. Ze neemt de tijd voor je, en haar uitleg is heel duidelijk. Ze gaf ook aan dat ze mijn huid eerst moet leren kennen en ze gaat niet zomaar iets heftigs uitproberen op mijn huid. Dus kortom, ik ben blij en opgelucht dat ik eindelijk iemand hebt gevonden waarvan ik denk, ik ga ergens naar toe werken. Vroeger dacht ik, ik doe maar wat. Maar nu begrijp ik meer waarom ik het doe.”

Sandra

11 november 2023

“Vandaag voor het eerst in haar salon geweest en het is een experience. Heel fijn intake gesprek zodat zij weet met welke huid zij te maken krijgt.Ook het inwendige doet eraan toe bij haar, alles werkt samen zo legt zij uit. Voor mijn huid met een specifieke probleem , een aangepaste behandeling gehad. Het verschil is duidelijk zichtbaar. Ik kom zeker terug!”

Marjolein

23 november 2023

Openingstijden

Gelaatsbehandelingen en/of Orthomoleculaire- KPNI therapie uitsluitend op afspraak

Annuleringsvoorwaarden

Indien je wenst een afspraak te wijzigen of te annuleren, ontvang ik graag je bericht minimaal 48 uur te voren. Bij niet tijdige melding ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

06 4198 2229
info@healthyenergized.nl

HealthYENergized
Orthomoleculaire beautysalon

Stevinstraat 65
2587 EB  Den Haag

06 4198 2229
info@healthyenergized.nl

KvK: 80154840
BTW: NL003399804B02

Chat openen
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag