Investering & Vergoedingen

Orthomoleculair & kPNI therapie

” Investering je gezondheid wordt later in het leven uitbetaald in vitaliteit & schoonheid” 

Bij het streven naar jouw doelen, gaat het niet om drastische veranderingen die je snel wilt doorvoeren. Het gaat om een proces, een reis naar een duurzame verandering in jouw leven. 

Elke stap die je zet, hoe klein ook, brengt jou dichter bij jouw hulpvraag. Laten we samen deze reis beginnen en jouw doelen stap voor stap realiseren. Je bent onderweg naar een betere versie van jezelf, en ik ben hier om je te helpen bij elke stap op deze boeiende reis.

Aanvullende zorgverzekering

Heb je naast je basis zorgverzekering ook een aanvullende zorgverzekering afgesloten, bestaat de mogelijkheid dat je in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoedingen. Het is belangrijk om te wetwn dat elke zorgverzekeraar specifieke voorwaarden voor vergoeding handteren. Informeer hiernaar voor jouw situatie om onaangename verrassingen en onverwachte kosten voor te zijn.

Laboratorium onderzoeken, aanbevolen voeding en supplementen worden doorgaans niet door de zorgverzekeraar worden vergoed, helaas. Deze kosten komen volledig voor rekening van de cliënt. 

Re-appointment, annuleringen, no-show, late-show

Je hebt de mogelijkheid om een geplande afspraak tot 48 uur van tevoren te verzetten of te annuleren zonder problemen. Indien u op de gemaakte afspraak niet aanwezig bent, reken ik een vergoeding aan van € 50,-. Met deze maatregel hoop ik het aantal “no-shows” te kunnen beperken.

Om een afspraak te verzetten of te annuleren, graag persoonlijk bericht via whatsapp/e-mail/telefoontje. Op deze manier kunnen we de meest geschikte regeling treffen en jouw afspraak op de best mogelijke manier beheren. 

Kom je later aan op je gemaakte afspraak en er is een andere afspraak na jou, dan ben ik genoodzaak om jouw afspraak in te korten. 

Samenwerking

Nutriphyt heeft mooie combinatie supplementen van hoogwaardige kwaliteit, hier kan ik als therapeut ook een kortingscode van 10% geregeld

Nutri-926303

 Voor de bestellingen van Vitakruid heeft HealthYENergized een kortingscode van 10%

HealthYENgergized10%

Voor kwalitatieve suppletie lijnen van Bonusan heeft HealthYENergized een kortingscode van 10%. Hiervoor moet ik als therapeut jou aanmelden. Mocht je interesse hebben, neem contact met mij op, dan ga ik dit voor jou regelen.

Bezoek adres

Stevinstraat 65
2587 EB  Den Haag
Bereikbaar met auto & OV

Social Media 

Openingstijden
(Uitsluitend op afspraak)

Contactgegevens

- Bel: 06 4198 2229
- Whatsapp: zie knop rechtsonder
- E-mail: info@healthyenergized.nl

HealthYENergized

KvK: 8015 4840
BTW: NL 0033 9980 4B02
ABG praktijk: 9007 1100
ABG zorgverlener: 9011 2442
VBAG: 2210 9015
RBCZ: 2201 73R

Chat openen
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag