Tarieven & Vergoedingen

Orthomoleculair & kPNI therapie

Bij het streven naar jouw doelen, gaat het niet om drastische veranderingen die je snel wilt doorvoeren. Het gaat om een proces, een reis naar een duurzame verandering in jouw leefstijl. Om jou tijdens deze reis optimaal te begeleiden en ondersteunen, bied ik de flexibiliteit van losse consulten aan. Hierdoor behoud jij de vrijheid om jouw pad te kiezen, terwijl je toch de grip houdt op jouw persoonlijke groei.

Elke stap die je zet, hoe klein ook, brengt jou dichter bij jouw doel. Laten we samen deze reis beginnen en jouw doelen stap voor stap realiseren. Je bent onderweg naar een betere versie van jezelf, en ik ben hier om je te helpen bij elke stap op deze boeiende reis.

Aanvullende zorgverzekering

s je naast je basis zorgverzekering ook een aanvullende zorgverzekering hebt afgesloten, bestaat de mogelijkheid dat je in aanmerking komt voor vergoedingen uit de aanvullende zorgverzekering. Het is belangrijk om te begrijpen dat de specifieke voorwaarden voor vergoeding variëren per zorgverzekeraar en zelfs per aanvullend pakket.

Een waardevolle tip: neem de tijd om de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar zelf te raadplegen. Dit is essentieel om onaangename verrassingen en onverwachte kosten te voorkomen.

Het is echter belangrijk op te merken dat kosten die verband houden met aanbevolen voeding en supplementen helaas doorgaans niet door de zorgverzekeraar worden vergoed. Deze kosten komen volledig voor rekening van de cliënt. Het is verstandig om hiermee rekening te houden bij het plannen van jouw zorgkosten en budget.

Re-appointment, afzeggingen, No-show

Je hebt de mogelijkheid om een geplande afspraak tot 48 uur van tevoren te verzetten of te annuleren. Het is belangrijk om te weten dat bij annulering de kosten niet door de zorgverzekeraar worden vergoed.

Om een afspraak te annuleren of verzetten, vraag ik je om persoonlijk contact met mij op te nemen, dit kan via de telefoon of door een bericht te sturen via e-mail. Op deze manier kunnen we de meest geschikte regeling treffen en jouw afspraak op de best mogelijke manier beheren. 

Wat te doen als u een klacht heeft…

Indien je ooit een klacht hebt met betrekking tot een behandeling, is onze eerste stap om samen in gesprek te gaan en te zoeken naar een passende oplossing. Ik hecht veel waarde aan jouw tevredenheid en wil ervoor zorgen dat je de best mogelijke zorg ontvangt.

Als je echter vindt dat jouw klacht niet adequaat is opgelost of als je om welke reden dan ook externe ondersteuning nodig hebt, is het ook mogelijk om een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze professional kan je helpen bij het formuleren van je klacht en kan bemiddelen om tot een bevredigende oplossing te komen. Als therapeut ben ik zeer begripvol als je ervoor kiest om deze route te volgen.

Het is belangrijk op te merken dat HealthYENergized is aangesloten bij Quasir, een instantie die zich specialiseert in klachtenafhandeling in de zorgsector. Voor meer gedetailleerde informatie hierover, kun je de website van mijn beroepsvereniging VBAG raadplegen.

Jouw welzijn en tevredenheid zijn voor mij van het groot belang, en ik doe mijn uiterste best om eventuele zorgen op een constructieve manier aan te pakken.

Openingstijden

Gelaatsbehandelingen en/of Orthomoleculaire- KPNI therapie uitsluitend op afspraak

Annuleringsvoorwaarden

Indien je wenst een afspraak te wijzigen of te annuleren, ontvang ik graag je bericht minimaal 48 uur te voren. Bij niet tijdige melding ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

06 4198 2229
info@healthyenergized.nl

HealthYENergized
Orthomoleculaire beautysalon

Stevinstraat 65
2587 EB  Den Haag

06 4198 2229
info@healthyenergized.nl

KvK: 80154840
BTW: NL003399804B02

Chat openen
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag