Disclaimer

De inhoud van deze website is met grote zorg samengesteld. Afgezien daarvan  kan het voorkomen dat delen van de op de website weergegeven informatie onvolledig, verouderd of incorrect is. De informatie op deze website kan dan ook niet opgevat worden als een vervanging van medische en/of andere professionele hulp, zorg, ondersteuning of informatievoorziening. HealthYENergized en de daar werkzame persoon is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige vorm van schade, direct of indirect, die eventueel voort mocht vloeien uit het eigenmachtige toepassen van de op deze website voorkomende informatie.

Bezoekers en/of gebruikers van deze website wordt dringend geadviseerd om voor medische vragen, klachten en/of symptomen zich tijdig te melden bij hun behandelend arts. Zij dienen zich te realiseren dat ieder lichaam anders reageert op verandering in voeding, beweging en leefstijl en dat het aanbrengen van dergelijke veranderingen onder begeleiding van een professional dienen te gebeuren.

Op de inhoud van deze website rust auteursrecht. Niets van deze website mag op welke wijze dan ook, worden openbaar gemaakt of verspreidt zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van HealthYENergized.

Openingstijden

Gelaatsbehandelingen en/of Orthomoleculaire- KPNI therapie uitsluitend op afspraak

Annuleringsvoorwaarden

Indien je wenst een afspraak te wijzigen of te annuleren, ontvang ik graag je bericht minimaal 48 uur te voren. Bij niet tijdige melding ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

06 4198 2229
info@healthyenergized.nl

HealthYENergized
Orthomoleculaire beautysalon

Stevinstraat 65
2587 EB  Den Haag

06 4198 2229
info@healthyenergized.nl

KvK: 80154840
BTW: NL003399804B02

Chat openen
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag