Het gezicht achter HealthYENergized

Hi,

Leuk dat je op de button klikt om een beeld te krijgen wie zich verstopt achter HealthYENergized. Mijn naam is Yennie Lam.

2020 heb ik het lef gekregen om mijn praktijk HealthYENergized uit de grond te trekken. Samen met cliënten gaan wij opzoek naar datgeen wat hun lichaam vraagt en voedt. Nieuwe inzichten geven en nieuwe patronen ontdekken. 

Ons lichaam probeert met ons te communiceren door middel van klachten. Opzoek gaan naar de wortels van de klacht is een ontdekkingsreis opzicht en zeker een duurzame manier om van de klachten af te komen/te verlichten in plaats van
“een (natuurlijke) pleister op de wond”.

Het geeft mij zoveel voldoening om mijn cliënten te zien opknappen. Zij krijgen steeds meer grip op en over hun eigen lichaam.
Naast dat ik hen laat groeien in hun bewustwoording, laten zij mij ook groeien in mijn vak. 

N

Ik leid je door het bos van gezondheid, voeding, suppletie en leefstijl

N

met transmissie verhoging van hun lichamelijke energie

N

door een op maat gemaakt behandelplan aan te bieden

Mijn doel

Adviseren en coachen zodat jij je ook energiek kunt voelen en hiermee je gezondheid tot een ander niveau brengt.

 Mijn eigen reis

Als tiener meisje intergreerde het menselijk lichaam mij. De vakken biologie, natuurkunde en scheikunde zijn wel mijn favoriete vakken op school. Dit meisje met dyslectie had toen der tijd, op advies van school, een andere richting gekozen. Spijt? Nuh, dit heeft mij gebracht waar ik nu ben.

Jaren later is deze nieuwsgierigheid en interesse niet verdwenen en ook niet minder op geworden. Ik besloot mijzelf een cadeau te geven en schreef mij in voor een workshop “Master your health”.

Na de cursus hunker ik naar iets meer… en besloot een opleiding te doen. Leende geld om naast mijn fulltime baan een opleiding te volgen.

Deze ontdekkingsreis laat mij ondervinden wat de juiste leefstijl is voor mijn gezondheid. Wat ik leer pas ik toe op mezelf. Mijn nieuwsgierigheid werd als maar groter en toch is er nog ‘iets’ wat ik mis…

De opleiding kPNI – klinisch Psycho Neuro Immunologie op mijn pad die toen over een paar dagen ging starten. Deze opleiding is zo waardevol, heeft mij zoveel kennis en “kunnis” gegeven over het menselijk lichaam in fysiologie en pathologie. Het lichaam werkt niet geïsoleerd van elkaar en hiermee kan er linken gelegd worden in het begrijpen waarom een klacht aanhoudt.

Ik blijf doorgaan met bijscholen, dit is zo leuk!

 

R

Medische Basiskennis

R

Ortho
moleculaire geneeskunde
& voedingsleer

R

Ortho
moleculair kinder
consulent

R

Ketogeen therapie

R

kPNI – klinisch Psycho Neuro Immunologie

Diverse bijscholingen

HealthYENergized | info@healthyenergized.nl | 06 4198 2229 | KvK: 80154840 | BTW: NL003399804B02
Van den Berghstraat, Den Haag