Het gezicht achter HealthYENergized

Hartelijk welkom!

Ik ben verheugd dat je de tijd neemt om meer te ontdekken over de persoon achter HealthYENergized. Mijn naam is Yennie Lam.

Een kleine introductie vooraf: ik ben dyslectisch, dus als je af en toe wat ‘creatieve’ spelling of grappige typfoutjes tegenkomt, weet dan dat dit mijn tekst is, met een persoonlijke en authentieke touch! 😄 #DyslexiaRocks 🤓✌️

In 2020 heb ik de moed en passie gevonden om mijn praktijk, HealthYENergized, op te richten, gespecialiseerd in orthomoleculaire-kPNI therapie. Samen met mijn cliënten zijn wij op een fascinerende reis gegaan om te ontdekken wat hun lichaam écht nodig heeft. Wij hebben nieuwe inzichten opgedaan, oude gewoontes doorbroken en significante vooruitgang geboekt.

Sinds eind 2023 is HealthYENergized niet langer uitsluitend een orthomoleculaire-kPNI praktijk, maar tevens een luxueuze beautysalon. Mijn toewijding ligt in het bijzonder bij huidgezondheid.

Dankzij mijn therapeutische expertise heb ik met succes de door de branche erkende opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond, met schitterende resultaten. Hierdoor ben ik in staat om als orthomoleculaire-kPNI therapeut én schoonheidsspecialiste deskundig advies te bieden aan mijn cliënten. Ik integreer leefstijl, voeding, stressmanagement en, indien nodig, suppletie op wetenschappelijke basis om de gezondheid van jouw huid te optimaliseren, in aanvulling op de speciale huidbehandelingen die ik aanbied.

Het is algemeen bekend dat huid, haar en nagels vaak laag op onze prioriteitenlijst staan als het gaat om gezondheid. Echter, ik geloof dat schoonheid het verlengde is van gezondheid. Daarom beschouw ik het als een uitdaging om mijn cliënten te begeleiden naar een levensstijl waarin ze beter voor zichzelf zorgen.

Het was een lange zoektocht geweest om een huidverzorgingsmerk te vinden dat naadloos aansluit bij mijn visie, missie en werkwijze als therapeut. Als een van de eerste schoonheidsspecialisten in Nederland die DNA-testen in haar salonbehandelingen integreert, ben ik in staat om de resultaten van jouw DNA-rapport uit te leggen en op basis hiervan professionele salonbehandelingen op maat samen te stellen.

We begrijpen allemaal dat een op maat gemaakt maatpak perfect past, en dat geldt ook voor huidverzorging! Dit is wat ik jou bied – een op maat gemaakte benadering, geperfectioneerd voor jouw huid.

Ik verheug me erop om je te verwelkomen in mijn behandelstoel, waar we samen werken aan het onthullen van jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid.

R

Medische Basiskennis

R

Ortho
moleculaire geneeskunde
& voedingsleer

R

Ketogeen therapie

R

kPNI – klinisch Psycho Neuro Immunologie

Diverse bijscholingen
betreffende gezondheid en de huid

R

Instituut Dangremond
 Schoonheidsspecialiste

R

Bijscholing
Dr. Belter Cosmetic

R

Bijscholingen
Nomige 

Instituut Dangremond
Specialisatie Anti Aging

Openingstijden

Gelaatsbehandelingen en/of Orthomoleculaire- KPNI therapie uitsluitend op afspraak

Annuleringsvoorwaarden

Indien je wenst een afspraak te wijzigen of te annuleren, ontvang ik graag je bericht minimaal 48 uur te voren. Bij niet tijdige melding ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

06 4198 2229
info@healthyenergized.nl

HealthYENergized
Orthomoleculaire beautysalon

Stevinstraat 65
2587 EB  Den Haag

06 4198 2229
info@healthyenergized.nl

KvK: 80154840
BTW: NL003399804B02

Chat openen
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag