Werkwijze

Werkwijze in een notendop

Anamnese

Nadat jij contact met mij hebt gezocht, zal ik je bellen om kort je hulpvraag door te nemen. Hierin bespreken wij globaal je klacht en wat je wens is. Aan het einde van de gesprek plannen wij samen een kennismaking/intake gepsrek inplannen van ca. 90 minuten.

Via de mail stuur ik je een anamnese (vragenlijst). Deze vragenlijst dient tijdig voor onze eerste kennismaking/intake consult volledig ingevuld en naar mij geretourneerd te zijn.

 

Kennismaking/intake consult

Tijdens dit consult sta jij centraal. Met de door jou ingevulde anamnese als leidraad zal ik aanvullende vragen stellen over bepaalde onderwerpen die ik met jou willen uitdiepen om het nog beter voor ogen te krijgen.

In overleg met jou wordt er een maatwerk behandelplan voor de komende 4 weken opgesteld die vooral richt op voeding, voedingskeuze, suppletie, beweging, ademhaling, meditatie, leefstijl, ontspanning, verandering in het dagelijkse, kennis over lichaamsystemen en werkingsmechanismes, omvorming van niet correcte gedachten, stukje evolutie van homo sapiens etc.

Je kunt oefeningen mee krijgen voor het verlichten van je klacht en/of je krijgt een opdracht mee om iets bij te houden uit de dagelijkse leven om meer bewustwording te krijgen zodat je later steeds grip op kan houden.

“Chronisch” wat voor de meeste mensen “aanhoudend” betekent, kan op dat moment een andere betekenis krijgen >> langdurig, dus niet voor altijd!

Na 6 weken gaan wij deze veranderingen evalueren.

 

Evaluatie consult

Het doel van dit consult is bijstellen van de behandelplan. Wij  bespreken hoe jouw ervaringen en bevindingen zijn ten opzichte van je klacht en de opdrachten in de afgelopen paar weken. Gaat het goed, wordt er aanvullende opdrachten gegeven om tot jouw hulpvraag te komen. Sommige opdrachten kunnen uitdagend zijn. Ik motiveer en stimuleer je en jij hebt de controle over jouw gezondheidsprogressie

Na elk evaluatie consult overleggen wij of er opvolging hiervan nodig is.

 Supplementen, voeding, beweging en leefstijl

In een behandeltraject kunnen supplementen adviseerd worden voor het behalen en beantwoorden van jouw hulpvraag. Het is onvermijdelijk om dit suppletie advies tijdelijk toe te passen ter ondersteuning van bepaalde lichaamsprocessen.

Voedingsaanpassing kan ook een onderdeel van het behandeltraject zijn. Zie het als een ontdekkingsreis naar oude… maar nieuwe smaken voor jouw smaakpalet.

Beweging en ontspanning zal voor sommigen een uitdaging zijn, niets is onmogelijk. Durf je de uitdaging aan om te zoeken wat het beste is voor jouw lijf?

Een open, positief en proactief mindset aan de basis helpt zeker en maakt het ook dragelijk bij uitdagende veranderingen.

You can do it!

Suppletie service

Geadviseerde suppletie is net als voeding, deze dien je zelf aan te schaffen.

Tip: Onder de knop hieronder vind je orthomoleculaire merken met hoogwaardige suppletie aanbod. Doe je voordeel mee, wel zo handig en voordeling!

Winkel voor suppletie

Mocht je het fijn vinden juist om suppletie in een winkel te kopen, zit er in Den Haag
Homeopathische Drogisterij Benoordenhout
een klassieke drogisterij waar vele hoogwaardige supplementen op voorraad zijn.

Openingstijden

Gelaatsbehandelingen en/of Orthomoleculaire- KPNI therapie uitsluitend op afspraak

Annuleringsvoorwaarden

Indien je wenst een afspraak te wijzigen of te annuleren, ontvang ik graag je bericht minimaal 48 uur te voren. Bij niet tijdige melding ben ik genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

06 4198 2229
info@healthyenergized.nl

HealthYENergized
Orthomoleculaire beautysalon

Stevinstraat 65
2587 EB  Den Haag

06 4198 2229
info@healthyenergized.nl

KvK: 80154840
BTW: NL003399804B02

Chat openen
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag