Blij met mij…

Ik begeleid je naar een gezonde huid zodat jij je zelfverzeker voelt en automatisch straalt, elke dag weer!

6 + 9 =

“Na 3 flessen collageen voelde ik dat mijn huid minder trekt/strak aanvoelde. Dit geeft me vertrouwen om door te gaan met de collageenshots. Mijn gezichtshuid is nu elastischer en zachter geworden. Zelfs Boy, mijn man,  zei het en hij voelde het ook. Ook merk ik aan mijn hielen minder droog zijn. Ik ben een trouwe klant.”

Gina

“was thinking of you tonight whilst eating my 16 ingredients salad, which, of course is inspired by your adice to eat 30 ingredients a day! Which I manage probably four days a week! Brilliant advice!

Jacqui

“Vandaag een gezichtsmassage van 60 minuten geboekt bij Yennie. Het was heerlijk om een uur lang onder handen genomen te worden door Yennie. Zo ontspannend dat ik een paar keer even weg was. Yennie is professioneel en past verschillende methoden en technieken toe waardoor het een afwisselende en zeer ontspannen massase was. Naast het gezicht werden ook mijn nek, schouders en hoofd gemasseerd. Ik kom zeker terug voor een volgende behandeling!

YSL

“Na de eerste kuur collageen voelde mijn huid dikker aan. Daarna was ik gestopt en ik voelde na ongeveer 1 maand dat mijn huid weer terug was als ervoor. Het werkt en ik ben weer gestart omdat het werkt en ik me daarbij goed voelt.”

Anoniem

“Wow, dit is echt een andere kijk op huidverzorging. Eerst een DNA test en dan uitgebreide leefstijlvragen. Deze eerste behandeling was heerlijk, de geuren, massage is echt wegdoezelen. Tijdens de behandeling voel ik mijn huid tintelen, dit betekent dat de huid op de werkstoffen reageert. Als ik vragen heb voel ik me vrij om te stellen. Geen vraag lijkt te veel te zijn bij Yennie. Bij andere schoonheidsspecialisten heb ik nooit een lippenbalm, spf en nog een kopje thee gekregen voor ik de deur uit ga! Echt tot in de puntjes. Ik kijk uit naar de volgende behandeling met mijn DNA huidrapport.”

Jen

“Vandaag voor het eerst in haar salon geweest en het is een experience. Heel fijn intake gesprek zodat zij weet met welke huid zij te maken krijgt.Ook het inwendige doet eraan toe bij haar, alles werkt samen zo legt zij uit. Voor mijn huid met een specifieke probleem , een aangepaste behandeling gehad. Het verschil is duidelijk zichtbaar. Ik kom zeker terug!”

Marjolein

“De schoonheidsbehandeling van Yennie overtrof mijn verwachtingen. Haar zorgzame en professionele aanpak maakte de ervaring plezierig. Ze was geduldig en hanteerde een persoonlijke benadering, waardoor ik me gewaardeerd voelde. Ik raad haar diensten ten zeerste aan voor een fantastische en persoonlijke schoonheidservaring

Ameing

“Wat een fijne salon is dit. Aan de hand van mijn huid en mijn wensen stelde Yen een behandling voor. Ik koos voor een ontspannende behandeling en wat een feestje was dat. De nadruk kwam te liggen op de gezicht- nek- en decolletémassage! Afsluitende een lifting masker m.b.v. het LED masker en mijn behandeling was compleet. Zeker een bezoekje waard!”

Inge

“Zeer nette praktijk. Ontspannen sfeer, kundige specialist en persoonlijk advies op maat. Aanrader!”

WB

“Ik begon bij HealthYENergized met eczeemklachten op zowel mijn gezicht als lichaam. Door haar voedingsadviezen op te volgen, zijn mijn klachten met 70-80% verminderd. Dit is opmerkelijk, gezien ik al mijn hele leven last had van eczeem en niets leek te helpen. Het grootste inzicht voor mij was het belang van de juiste voeding bij het verminderen van mijn langdurige klachten. Yennie’s advies is persoonlijk en flexibel, met realistische aanpassingen die goed passen in mijn dagelijks leven. Haar diepgaande kennis op dit gebied heeft samen met mijn inzet een resultaat opgeleverd dat ik voorheen niet voor mogelijk hield.

Ik heb nog geen ontlastingsonderzoek en bloedonderzoek gedaan, ben daar serieus aan het overwegen om nog meer uit te halen voor mijn huid.

Faatje

Ik kreeg een warme ontvangst van Yennie. Intake bestaat uit een aantal vragen over je gezondheid en leefstijl. Verder wordt er besproken over, waar je naar toe wil werken. Dat wordt dan je behandelplan. Dat kan voor iedereen verschillend zijn. Tot nu toe heb ik dit nog nooit ervaren. Ik kom al vanaf mijn 18e bij een schoonheidsspecialiste, bij heel veel verschillende geweest. Ik voelde me bij Yennie geen nummer. Ze neemt de tijd voor je, en haar uitleg is heel duidelijk. Ze gaf ook aan dat ze mijn huid eerst moet leren kennen en ze gaat niet zomaar iets heftigs uitproberen op mijn huid. Dus kortom, ik ben blij en opgelucht dat ik eindelijk iemand hebt gevonden waarvan ik denk, ik ga ergens naar toe werken. Vroeger dacht ik, ik doe maar wat. Maar nu begrijp ik meer waarom ik het doe.”

Sandra

“Ik had een gelaat behandeling gehad bij Yennie en het voelde zo ontspannend en relax mijn huid was zachter en gladder geworden na de behandeling. Het was echt een oppepper voor mijn huid! Hoofd en nek massage was erg fijn. De tijd ging zo snel voorbij. Ik kom zeker nog terug voor een behandeling. Dank je wel Yennie!”

Gina

“Ik ben minder haarverlies. Al een tijdje eigenlijk, maar pas vandaag denk ik hé  ‘ik heb minder haarverlies’ En ik heb ook geen zorgen / stress / niet helpende gedachten meer over mijn haar (verlies). Wow wat een winst hé! Haarbos voelt ook dikker.

Ik wilde ook nog zeggen dat de intake zo fijn was. Ik dacht er net aan. Je hebt nooit wat frivools of kleins gemaakt van mijn haarzorgen. Dit was belangrijk voor mij en je begreep dat en de impact hiervan op mijn leven. De (chronische) stress die dit geeft. Dank je wel 🙂 <3.

Een ook fijn dat je teruggeeft dat ik zelf ook heb ingezet voor mijn doel met tijd moeite en geld”

Janice

“Het was heerlijk!! Mijn huid ziet er echt een stuk beter uit, zelfs Ricardo, mijn man,  zei het! <3

Natascha

“Omdat ik veel pijn had van een beknelde zenuw in mijn bovenbeen ging ik in overleg met Yennie. Uiteindelijk gekozen voor een pijnverzachter. Het eerste jaar om zo over de dag heen de pijn te verzachten. Na een poos afgebouwd naar alleen de avond om makkelijk in te slapen.

Yennie probeert te achterhalen waar je last van hebt, niet alleen wat je mankeert, zodat ze met alles rekening kan houden om tot een advies te komen.”

Josine

Bezoek adres

Stevinstraat 65
2587 EB  Den Haag
Bereikbaar met auto & OV

Social Media 

Openingstijden
(Uitsluitend op afspraak)

Contactgegevens

- Bel: 06 4198 2229
- Whatsapp: zie knop rechtsonder
- E-mail: info@healthyenergized.nl

HealthYENergized

KvK: 8015 4840
BTW: NL 0033 9980 4B02
ABG praktijk: 9007 1100
ABG zorgverlener: 9011 2442
VBAG: 2210 9015
RBCZ: 2201 73R

Chat openen
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag